crudlet.org

Home > Visual Studio > Unable To Attach Process In Visual Studio 2003

Unable To Attach Process In Visual Studio 2003

Contents

This is with me trying to do a manual attach. All rights reserved. I think this will fix the error "could not start asp.net or ATL server debugging" as it will now will be able to find dll. Thanks in advance! weblink

Any help greatly appriciated... A Page of Puzzling What are the considerations for waterproofing a building's first few floors? I still get the message "An authentication error occured while communication with the webserver", although I installed the debug assistant module and added it in the web.config. It seems the latter might be preferable since it does not involve a file copy, but would my solution/feature DLL fail to link on the server side due to nonexistent path

Visual Studio Unable To Attach To The Process

Security Warning: Attaching to a process owned by an untrusted user can be dangerous. Reply Anonymous January 6, 2007 at 8:58 am This is the message that event viewer shows to me: "The Module DLL ‘C:Windowssystem32inetsrvdebugassistant.dll' could not be loaded due to a configuration problem. Please let me know if this doesnt work for you, or you experience other issues. F5 debugging should just work in Classic mode provided you have done the prerequisite steps 1 - 3.

The message is: "The upgrade patch cannot be installed by the Windows Installer service because the program to be updated may be missing or the upgrade patch may update a different Reply Anonymous March 22, 2007 at 10:00 am The "Run as Administrator" (first step) solved the WHOLE problem for me. IIS is required by some SQL Server features. Visual Studio Unable To Attach To Process A Debugger Is Already Attached Such was the case writing my BHO for IE.

When I try to attach to a process that has .Net 1.1 assemby running it always gives me an error "unable to attach to the process" with no further explanation. The registry on Machine B contains the following DWORD value:HKLM\Software\Microsoft\MachineDebugManager\AllowLaunchAsOtherUser=1User 1 starts a Terminal Server session (session 1) on machine B and starts a managed application from that session.User 2, who share|improve this answer edited Nov 30 '12 at 14:49 kleopatra 39.5k1358112 answered Nov 30 '12 at 8:30 user670863 5112 @kleopatra Hi, I am using the same setup as the If it still fails, please check the "Application" eventlog to determine the exact cause of worker process AV, and post it here.

to worker process in IDE i can't find either aspnet_wp.exe or w3wp.exe (enabled both check boxes below). Unable To Attach Process Is Not Running On The unfortunate fact is, there is a bug in ASP.NET Integrated mode (the default ASP.NET mode for IIS7) that prevents authentication from taking place correctly for the debug auto-attach feature. Clear any other code.Click OK. Reply Mike Volodarsky January 6, 2007 at 2:03 pm Marco, I posted the amd64 version of the DebugAssistant.

Unable To Attach To The Process An Operation Is Not Legal In The Current State

But, like I said above, in certain configurations you may have issues. http://stackoverflow.com/questions/11145848/vs2003-unable-to-attach-to-the-process-on-windows-7-64bits-iis-7-5 Due to network policy (Vista is not allowed on our network for now), I'm also not connected to any network so there is no Internet access. Visual Studio Unable To Attach To The Process If you use this security model, make sure that all user accounts on the machine have strong passwords or set up an isolated network island for the debugging and debugged machines Visual Studio Debug Attach To Process lopthcrack said Friday, June 19, 2009 7:46:55 AM Wictor said Sunday, June 21, 2009 7:24:55 AM 1) Make sure that you are admin, 2) make sure that the website is running

This caused code I had running in an http module with special handling of beginrequest to not run until after a page request had been processed. http://crudlet.org/visual-studio/unable-to-add-reference-visual-studio-2010.html Browse other questions tagged visual-studio iis or ask your own question. Thank you. Reply Anonymous October 28, 2007 at 12:59 pm Thanks for your info, its very important. Visual Studio Attach To Process No Symbols Have Been Loaded

I want to become a living god! Reply Anonymous March 2, 2007 at 1:04 pm Hi Mike, "Windows Authentication" option is missing for all my IIS7 web sites. Good luck! check over here I have deployed the ASP web application in IIS6.0, created COM objects.

You can add this to your code automatically by linking with the /ASSEMBLYDEBUG linker option.What debugger features can I use?To use the full features of the Visual Studio debugger (like hitting Unable To Attach Process Visual Studio 2013 None of these work that well; either you have problems debugging your components and you have to rely on traces or message boxes or you have to have a virtual machine Rep Wictor Wilén - SharePoint MCA, MCSM, MCM and MVP Home Presentations Post Series Contact About This post is migrated from previous hosting provider.

In the right panel, there's a Debuggers section 4.

Attach to Running Processes with the Visual Studio Debugger Visual Studio 2015 Other Versions Visual Studio 2013 Visual Studio 2012 Visual Studio 2010 .NET Framework 4 Visual Studio 2008 .NET Framework If I execute the app by CTRL + F5 I get the following error on the browser: "Service Unavailable" "HTTP Error 503. To connect, choose one of the following options: 1) Enable Windows authentication in MSVSMON 2) Reconfigure the project to disable Windows authentication 3) Use the Remote(native with no authentication) transport in Visual Studio Attach To Process W3wp Missing I'm trying to debug this using wfetch -- and here's what I've done: Verb: DEBUG Host: localhost Path: /Chart/DebugAttach.aspx Auth: Kerberos Connect: http And here are the results: DEBUG /Chart/DebugAttach.aspx HTTP/1.1rn

Reply Anonymous January 8, 2007 at 9:59 am Mike, Thanks for your response. Thx in advance. Anyway if you need help to troubleshoot it, I really suggest to call CSS as I described in another post (http://blogs.msdn.com/carloc/archive/2007/03/25/session-onend-not-firing-after-applying-windows-2003-service-pack-2.aspx#3560934). http://crudlet.org/visual-studio/unable-to-add-web-reference-in-visual-studio-2012.html You can always manually attach the debugger via the Menu: Tools>Attach to Process … option, assuming you know what instance of W3WP.EXE worker process on your server the application is running

I do have a question regarding the system.webServer section in the web config. In order to enable F5 debugging, you will need at minimum the following components: ASP.NET Windows Authentication Module (Provides support for Windows authentication with NTLM and Kerberous) Metabase compatibility layer (Provides Also, if you are trying this on a 64bit machine, make sure you have a 64 bit version of the debug assistant, and visa versa for 32 bit machines. Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign up using Facebook Sign up using Email and Password Post as a guest Name

Add "http://localhost" to your Trusted Sites in Internet Options->Security. Section=ResponseHeader Detail=Header name is invalid Click Help for more information. ------------------ OK Help ------------------ Reply Anonymous March 29, 2008 at 3:53 pm Microsoft Internet Information Services (IIS) is either not installed Would a society of simultaneous hermaphrodites have gender roles? If not, please let me know.

After porting the code over and making the needed changes on my local server, I discovered that while I could browse the page, I could not run the page with debugger The current configuration only supports loading images built for a AMD64 processor architecture. Is there any reason why it will not work? Without IIS, some SQL Server features will not be available for installation.

Thank you visual-studio iis share|improve this question asked Jun 21 '12 at 20:00 Bidulle 162 Is the app pool on your website set to use 1.1? –Stefan H Jun You can either log in to the remote host using that user or, as I prefer, right-click on the msvsmon.exe and choose Run As...

Border